Kesäkukat ja hyöty­kasvien taimet
Iittalan Puutarha – Hämeenlinna

Kauneimmat kukat pihoille, parvekkeille ja sisätiloihin. Maukkaimpien vihannesten ja yrttien taimet omalle kasvimaalle kasvamaan. Valikoimastamme löydät sekä suomalaisten puutarhojen klassikot että uutuudet ja erikoisuudet.

Iittalan Puutarhassa kasvaa monenlaista kaunista ja hyödyllistä. Kesä-, ruukku- ja amppelikukat ovat ylpeytemme, mutta viherhuoneissamme versoo myös syyskukkia, puita, pensaita ja perennoita. Kotipuutarhuri voi ostaa meiltä myös tarvitsemansa mullat, turpeet, lannoitteet ja katteet.   

Vihannesten ja yrttien taimet ilostuttavat kokkia, joka haluaa makua pöytään omasta maasta. Chilipäät ovat meillä kuin kotonaan, sillä tarhamme tarjonta kattaa yli 30 lajiketta.

Jos mielessäsi on isompi puutarhaprojekti, saat meiltä tarvitsemasi taimet myös suuremmissa erissä. Laskemme sinulle erillisen tarjouksen ja kuljetuspalvelumme hoitaa tilauksesi perille.

Ota yhteyttä ►

Laatutaimia kasvuunlähtö­takuulla

Korvaamme selkeästi kasvuun lähtemättömät taimet. Keväällä myytyjen taimien reklamaatioaika kestää 24.7. saakka ja syksyllä myytyjen 20.10. Talven yli takuuta ei myönnetä.